Ποιο πρωτάθλημα; Οι εκλογές. Τελεία και παύλα.

Το δελτίο Τύπου της Γ.Γ. Αθλητισμού για τις εκλογές, χάλασε το κέφι του Ιβάν, του Γραμμένου και κάποιων άλλων. Αναλυτικά η “Α” έγραψε:

“Το φθινόπωρο θα γίνουν τελικά οι εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες, μετά τη γνωστή ιστορία με τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων. Για να γίνουν όμως, υπάρχει ένας αστερίσκος, όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Ήδη η νομοθετική ρύθμιση είναι έτοιμη και θα κατατεθεί από τον Λευτέρη Αυγενάκη για να προχωρήσει το θέμα σε όλες τις Ομοσπονδίες που αντιμετώπισαν πρόβλημα με τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων και τη θητεία τους, όπως ορίζεται από τον νόμο.

Έως τότε, ο Βαγγέλης Γραμμένος μπορεί να κοιμάται ήσυχος, αν και μέχρι τότε θα τον έχουν ζώσει τα φίδια καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα κατέβει ξανά ως υποψήφιος για την προεδρική καρέκλα, με δεδομένο ότι υπάρχουν πολλές ενστάσεις για τη θητεία του στην ΕΠΟ.

Ο Βάγγος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν και δεν είναι λίγοι που προδικάζουν ότι ο Σαββίδης ήδη τον έχει «αδειάσει» και μελετά διάφορα πρόσωπα για την υποψηφιότητα του προέδρου στην ΕΠΟ.

Όλα δείχνουν ότι ο Γραμμένος δεν μπορεί να κοιμάται… ήσυχος. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν κλείνει μάτι όταν βλέπει διάφορους παράγοντες της ΕΠΟ, όπως ο Γιαννιτσιώτης, Aστέριος Αντωνίου, να φιλοξενούνται στις τηλεοπτικές εκπομπές του OPEN…

Και τώρα ο αστερίσκος. Σύμφωνα με το συνυποσχετικό που υπέγραψαν Μητσοτάκης – Τσέφεριν και Γεραπετρίτης – Κλαρκ, πρέπει πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ να στείλει η UEFA ολιστική μελέτη για την επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όταν η μελέτη φτάσει, θα μελετηθεί από ελληνικό κράτος, ΕΠΟ και Super League, και εάν  συμφωνηθεί, τότε θα θεσμοθετηθεί από τη Βουλή, και στη συνέχεια  θα ενσωματωθεί στο Καταστατικό της ΕΠΟ. Αυτά αν υπάρξει συμφωνία. Αν δεν υπάρξει, θα ακολουθήσει διάλογος, υποχωρήσεις, συμφωνίες κ.λπ.

Αυτά μέχρι το φθινόπωρο. Αλλά ποιο φθινόπωρο; Το φετινό ή του χρόνου…”

Διαβάστε επίσης