Ποιο στέλεχος φεύγει από τον ΟΠΑΠ

Η ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι o Michal Houst, Επικεφαλής Οικονομικών και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ενημέρωσε την εταιρεία για την πρόθεσή του, να διερευνήσει νέες επαγγελματικές προοπτικές και να αποχωρήσει από την εταιρεία στο τέλος Σεπτεμβρίου 2019.

Οπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, ο Michal Houst εντάχθηκε στον ΟΠΑΠ το 2013 και αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας που διαχειρίστηκε την ιδιωτικοποίηση του οργανισμού.

Αναφερόμενος στην απόφασή του, ο Michal Houst σημείωσε: «Αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενος που τα τελευταία έξι χρόνια εργάστηκα στον ΟΠΑΠκαι υπερήφανος για την ευκαιρία που είχα να συμβάλω ουσιωδώς στο σημαντικό μετασχηματισμό, που πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία κατά το διάστημα αυτό.

Είμαι πεπεισμένος ότι τα θεμέλια που τέθηκαν θα επιτρέψουν στον ΟΠΑΠ να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία, προσθέτοντας αξία και ενισχύοντας περαιτέρω τη μοναδική θέση που κατέχει στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και γενικότερα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Damian Cope δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Michal για τη σημαντική προσφορά του στον Όμιλο του ΟΠΑΠ τα τελευταία έξι χρόνια.
Η διαρκής προσήλωση και η προσωπική αφοσίωσή του διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ΟΠΑΠ αυτό το διάστημα. Θα λείψει σε όλους μας στον ΟΠΑΠ και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη μελλοντική σταδιοδρομία του».

Η διαδικασία για την αντικατάσταση του Michal Houst είναι ήδη σε εξέλιξη και η εταιρεία αναμένει ότι θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα