Ποιον΄Ελληνα καναλάρχη συνάντησε ο Αμερικανός Πρέσβης (φωτο)

Tην ευκαιρία να συνομιλήσει με Έλληνα καναλάρχη είχε την περασμένη Τρίτη 27 Μαρτίου ο Αμερικανός Πρέσβης. Ο  Θοδωρής Κυριακού, Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, περί ου ο λόφος  υποδέχτηκε τον Τζέφρι Πάιατ, στο ελληνικό γραφείο του VICE (VICE Greece), με αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο VICE GREECE.

Μαζί με τον Marco Struecker, Managing Director – VICE South Eastern Europe, ξενάγησαν τον Αμερικανό Πρέσβη στις εγκαταστάσεις του ελληνικού γραφείου του VICE και τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία και τις δράσεις του VICE Greece.

Ο Αμερικανός Πρέσβης γνώρισε από κοντά και την ομάδα του VICE Greece, μία ομάδα στην οποία βρίσκονται ορισμένοι από τους καλύτερους δημοσιογράφους, παραγωγούς, μοντέρ, σκηνοθέτες και οπερατέρ της χώρας.

Η κάμερα του VICE Greece ακολούθησε τον Αμερικανό Πρέσβη, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στον 41ο ποδηλατικό «Γύρο Θυσίας» που ξεκίνησε από την Πάτρα και κατέληξε στα Καλάβρυτα.

Λίγο μετά τον τερματισμό του, ο κ. Πάιτ συνάντησε τον Δημήτρη Μπούνια, Head of Video του VICE Greece και συζήτησαν μεταξύ άλλων, για τα Ελληνοτουρκικά, για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τους ολιγάρχες, την αποποινικοποίηση της κάνναβης στην Ελλάδα, τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου για τους gay και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το VICE, βραβευμένο Μέσο Ενημέρωσης παγκόσμιας εμβέλειας που απευθύνεται σε νέους ανθρώπους, παράγοντας καθημερινά πρωτοποριακό δημοσιογραφικό περιεχόμενο, καταγράφοντας την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι, ήρθε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014 σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Αυτή τη στιγμή το VICE διανύει τον 5ο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει το νεανικό κοινό και βρίσκεται πλέον ανάμεσα στα top site του VICE παγκοσμίως. Μέσω του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, έχει επεκταθεί σε Ρουμανία και Σερβία με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το νεανικό κοινό που ακολουθεί το VICE είναι συνεχώς αυξανόμενο. Όλες οι παραγωγές που προβάλλονται από τα media του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα, αλλά και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έχουν τεράστια επιτυχία.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα