Ποιος είναι ο μεγάλος τυχερός που παίρνει 11.250 ευρώ αναδρομικά

Από σήμερα Παρασκευή μπορούν να “σηκώσουν” τα αναδρομικά οι δικαιούχοι και ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει και ένας μεγάλος τυχερός που παίρνει 11.250 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, είναι συνταξιούχος του δημοσίου, πρώην δικαστικός με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στην πλάτη του.

Οι λίστες του e-ΕΦΚΑ τον ανέδειξαν στον μεγάλο τυχερό της όλης υπόθεσης των αναδρομικών καθώς από τις 29 Οκτωβρίου, τότε θα καταβληθεί το ποσό στους συνταξιούχους του δημοσίου, θα γίνει πλουσιότερος κατά 11.250 ευρώ.

Ακόμη όμως και οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα ή ακόμη και οι ναυτικοί, δεν θα μείνουν παραπονεμένοι: αναδρομικά 7090 ευρώ θα εισπράξει ο απόμαχος ναυτικός, έως και 6.180 ευρώ ο συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα ενώ ο πρώην καταστηματάρχης με τις τέσσερις 10ετίες εισφορές στο πρώην ΤΕΒΕ θα φτάσει στα 9940 ευρώ.

Από το απόγευμα της Πέμπτης οι πρώτοι τυχεροί μπορούσαν να δουν όχι όμως και να αγγίξουν τα αναδρομικά.

Το «χαρτάκι» που μπορούσε να τυπώσει κάποιος από το ΑΤΜ ανέγραφε το ύψος των αναδρομικών και μάλιστα με την ένδειξη «ακατάσχετο».

Από σήμερα, υπάρχει πλέον η δυνατότητα ανάληψης τουλάχιστον για τις πρώτες εκατοντάδες χιλιάδες καθώς η διαδικασία καταβολής θα ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα