Ποιος είναι πατριώτης για την εθνική; Ο Σωκράτης ή ο Ιβάν Σαββίδης;

Αυτά είναι τα ωραία. Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήρανε και το βόδι. Ποιος μιλάει για την εθνική ομάδα; Ο Ιβάν Σαββίδης. Χρονιάρες μέρες και δεν σ’ αφήνουνε ν’ αγιάσεις, ρε φίλε.

Βγαίνει το Σαββιδοτεχνείο και σου λέει το φοβερό. Σωκράτη, αν σε καλέσει η εθνική, μας, δεν το διαπραγματεύεσαι. Σωστό. Πολύ σωστό.

Και τι είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος; Πως αν έρθει ο καινούργιος προπονητής και τον καλέσει, θα μιλήσει μαζί του. Δεν θα του κλείσει το τηλέφωνο, δηλαδή και θα πει στην γυναίκα του, πέστου ότι κατέβηκε να πάρει γάλα για το μωρό.

Μάλιστα. Αυτό, δηλαδή, είναι διαπραγμάτευση, να μιλάει ένας ποδοσφαιριστής με τον προπονητή του; Όχι, βέβαια. Άπαξ, όμως και έχεις στο μυαλό του ένα στόχο και παίζεις νταρτς με την φάτσα του Μαρινάκη, λες ότι μακακία σου κατέβει στο κεφάλι.

Πάμε στο ακόμα πιο ωραίο. Ποιος είναι πιο πατριώτης για την εθνική ομάδα; Ο Παπασταθόπουλος ή ο Ιβάν Σαββίδης; Πολύ σοβαρά μιλάμε τώρα. Ο Σωκράτης που τα είπε χύμα για τον Άγγελο Αναστασιάδη και δικαιώθηκε, αφού τον διώξανε από την εθνική οι Γραμμένοι ή ο Ιβάν που την έκανε την εθνική περιφερόμενο θίασο, σαν την ταινία του αείμνηστου Αγγελόπουλου;

Ο Ιβάν, από αγάπη την πήρε την εθνική από το «Καραϊσκάκης», για να την σπάσει του Μαρινάκη, ότι με τον «δικό» μας τον Γραμμένο, κάνω ό,τι γουστάρω.

Ο Ιβάν, από αγάπη για την εθνική, θέλησε να την πάει στην Τούμπα για έδρα. Και τι έκανε όταν η Θύρα 4 έβγαλε ανακοίνωση κατά της εθνικής, να μην πατήσει το πόδι στην Τουμπεκί έκανε ο πολυχρονεμένος Ιβάν. Την ουρά στα σκέλια, μην κακοκαρδίσει τα «παιδιά» του.

Ο Ιβάν που αγαπάει την εθνική επέβαλε τον Άγγελο Αναστασιάδη, γιατί έτσι, λες κι ήτανε μαγαζί του η εθνική.

Ο Ιβάν που αγαπάει στην εθνική,  την πήγε στην Τούμπα με την Γεωργία σε άδειες κερκίδες, 1-1.

Ποιος είναι ο πατριώτης, ρε, φίλε, για να μην τρελαθούμε τελείως.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα