Ποιος κυβερνάει τον ΠΑΟΚ; Ανάκριση κανονική από την Θύρα 4 μέσα στα αποδυτήρια για Μπότο, Λουτσέσκου και διοίκηση – τιμωρήθηκαν με… αναστολή

Πώς το δέχτηκαν αυτοί επαγγελματίες σαν τον Πορτογάλο και τον Ρουμάνο; Από αξιοπρέπεια, όλα καλά;

 

Η ερώτηση είναι πολύ σοβαρή, πέρα από την πλάκα που κάνουμε πολλές φορές με τον ΠΑΟΚ και τις άλλες ομάδες. Ποιος κυβερνάει τον οργανισμό ΠΑΟΚ; Μαζι την έχουν την ΠΑΕ οι οργανωμένοι με τον Ιβάν Σαββίδη;

Τελειώνει το ματς στην Τούμπα με την Λέφσκι, κάθεται επάνω στο παγωτό ο ΠΑΟΚ και μετά, στήνεται πρόχειρο δικαστήριο μέσα στα γραφεία. Λαϊκό δικαστήριο. Δικαστές κάτι παιδιά από την Θύρα 4 και κατηγορούμενοι άπαντες, πλην Ιβάν. Όλοι ήταν εκεί. Και Λουτσέσκου και Μπότο και διοίκηση.

Γι αυτό και καθυστέρησε η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου. Επειδή έπρεπε να δώσει κι αυτοί και οι Κυράκοι Φιγούρες εξηγήσεις στην Θύρα 4. Να περάσουν από ανάκριση κανονική.

Σε τι εποχή ζει ο ΠΑΟΚ, ρε; Ποιος το επιτρέπει αυτό το πράγμα; Μεσιακή την έχουν την ΠΑΕ; Ποιος κάνει κουμάντο τελικά στον ΠΑΟΚ;

Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά μετά την δολοφονία του Άλκη από οργανωμένους στην Θύρα 4, όλοι έλεγαν στην Θεσσαλονίκη ότι κόπηκε ο ομφάλιος λώρος με τους οργανωμένους. Ότι τελείωσαν. Σιγά τ’ αυγά.

Πώς το δέχτηκε αυτό το πράγμα ο επαγγελματίας Μπότο; Πώς το δέχτηκε ο επαγγελματίας Λουτσέσκου, να του βάζουνε το μααίρι στο λαιμό ότι δεν θα ανεχτούνε άλλη ντροπή; Και γιατί δεν φωνάξανε την Αστυνομία να τους πετάξει έξω; Γιατί τρέμουν να τα βάλουν μαζί τους. Γι αυτό.

Μιλάμε, μάστορα, ότι έγινε το αδιανόητο. Κι αλλού διαμαρτύρονται οι οπαδοί, λογικό είναι. Άπαξ και δεν περπατάει η ομάδα τους, φωνάζουνε, βρίζουνε και τα ρέστα. Εγώ μιλάμε, ότι τους έβαλαν στην σειρά και τους φωνάζανε όχι άλλο κάρβουνο, ρε. Τους ξεφτίλισαν όλους. Τους διέσυραν.

Λίγο αξιοπρέπεια να έχεις σηκώνεσαι και την κοπανάς. Αυτό έχω να πω εγώ. Φεύγεις τρεχάτος. Δεν ανέχεσαι να σε βάζουν οι οργανωμένοι, που είχαν στις τάξεις τους δολοφόνους και υποστηρικτές των δολοφόνων με το κατάπτυστο πανό.

Ο Μπότο με τον Λουτσέσκου, όπως, μένουν κανονικά. Τιμωρήθηκαν με αναστολή από το δικαστήριο της Θύρας4. Βρήκαν τον μήνα που τρέφει τους έντεκα. Και πληρώνει καλά ο Ιβάν Σαββίδης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα