Ποιος λέει ψέματα; Ο Φορνάρι ότι κοιμάται στα παγκάκια της Λάρισας ή ο πρόεδρος του Απόλλωνα ότι είναι στην Βαρκελώνη; (pic)

Τι παίζει μ’ αυτόν τον Φορνάρι τον Αργεντινό, ρε. Κοιμάται στα παγκάκια της Λάρισας, όπως δήλωσε σε site της πατρίδας του, ή είναι στη Βαρκελώνη, όπως λέει ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Μαντζανάς, που έδωσε συνέντευξη στο sdna;

Την περασμένη Τρίτη ο Μαξιμιλιάνο Φορνάρι έδωσε μια συνέντευξη και είπε ότι τη βγάζει για ύπνο στα παγκάκια της Λάρισας, γιατί τον δουλέψανε ο Απόλλων και ο μάνατζέρ του και δεν υπόγραψε συμβόλαιο. Μάλιστα.

Ο Μαντζανάς επικαλέστηκε μια φωτογραφία του Μαξιμιλιανού στο instagram, που λέει ότι είναι στη Βαρκελώνη. Μάλιστα. Πότε την τράβηξε αυτή τη φωτογραφία ο Φορνάρι; Πριν από μία εβδομάδα, λέει το instagram.

Και πώς γίνεται πριν από μία εβδομάδα να είναι στη Βαρκελώνη και αραχτός σε καρέκλα, και την περασμένη Τρίτη να κοιμάται στο παγκάκι της κεντρικής πλατείας της Λάρισας; Ποιος δουλεύει ποιον ρε, μάστορα;

Η συνέντευξη του Μαντζανά

Το SDNAεπικοινώνησε με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτη Μαντζανά ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Μένουμε κι εμείς πραγματικά έκπληκτοι από αυτά που διαβάσαμε. Στις 15 Ιουνίου και σχεδόν ένα μήνα πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο παίκτης ήρθε στη Λάρισα και πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματά του δεν ήταν αυτά που θέλαμε κι έτσι αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Το ίδιο κάναμε και με τον Ουρουγουανό Ιγκνάσιο Γκονζάλεθ ο οποίος προερχόταν από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Σημειτέων πως ο ξένος ατζέντης που μας τον πρότεινε τον Φορνάρι, είναι αυτός που εκπροσωπεί και τον Αργεντινό προπονητή μας, Μαρτσέλο Στράτσια.

Το διάστημα που ο παίκτης έμεινε στη Λάρισα πληρώσαμε τη διαμονή του, ενώ δώσαμε και κάποια επιπλέον χρήματα στον εκπρόσωπό του για τα έξοδα που έκαναν μετά τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μάλιστα τότε αυτό που μας μεταφέρθηκε είναι πως ο παίκτης θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Εμείς έκτοτε δεν ασχοληθήκαμε άλλο μαζί του και σήμερα διαβάσαμε έκπληκτοι πως είναι στην Ελλάδα και κοιμάται στα παγκάκια.

Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με τον μάνατζέρ του με πληροφόρησε πως ο παίκτης βρίσκεται στην Βαρκελώνη και μάλιστα μου έστειλε και σημερινή φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στην προσωπική σελίδα του στο Instagram που επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα