Ποιος πήρε το μυαλό του Ζαγαρίτη ψάχνουν στον Παναθηναϊκό

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης αντιλαμβαν΄όμενος ότι έχει πέραση καθώς και ελληνόπουλο είναι και αριστεροπόδαροι σπάνια βγαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο σκέφτηκε σοφά και ζήτησε αύξηση στον Παναθηνα¨ϊκό για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Κι εδώ αρχίζουν τα ωραία…

Στο πλαίσιο των κατ’ ιδίαν συναντήσεων που κάνει ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηνα¨ϊκού, Πιέρ Ντρεοσί το τελευταίο διάστημα με όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Γάλλος συνομίλησε και με το Βασίλη Ζαγαρίτη για το θέμα του συμβολαίου του.

Ο General Manager των Πράσινων εξέφρασε στον παίκτη τη θέληση του συλλόγου για την ανανέωση της συνεργασίας, εξήγησε στο νεαρό μπακ το αγωνιστικό ώφελος που θα έχει σε αυτή την περίπτωση και του ζήτησε να βάλει στην άκρη το οικονομικό και να επικεντρωθεί στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη.

Ώραία ολ αυτά, αλλά με…λεφτά τι θα γίνει, πρέπει να σκέφτηκε ο Ζαγαρίτης με τον μάνατζέρ του.

Ο μικρός (δεν είναι καν 20 χρονών)από 1η Ιανουαρίου μπορεί να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα θέλει και επίσης μιλάμε για τον Πολ Κουτσολιάκο, έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ατζέντηδες που… λύνει και δένει στην Γερμανία!

Υπάρχει κι άλλη επιλογή , όμως…

Για τον Ζαγαρίτη λέγεται ότι ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ…

Η πληροφορία που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα δημοσιογραφικά γραφεία λέει πως άνθρωπος του ΠΑΟΚ (ο Όλαφ Ρέμπε συγκεκριμένα) ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη και ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για τους όρους που αξιώνει ο μικρός για να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό.

Το τηλεφώνημα προς το παρόν έμεινε εκεί. Σε θεωρητικό επίπεδο. Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι με τις εμφανίσεις του, ο Ζαγαρίτης έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον γύρω απ΄  αυτόν και ως το καλοκαίρι θα γίνει η πιο hot μεταγραφική υπόθεση του καλοκαιριού…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα