Ποιος πρωταγωνιστής «πεθαίνει» στο «Καφέ της Χαράς» (φωτό)

Τι αναφέρει σχετικό δημοσίευμα για την απρόσμενη εξέλιξη στο επιτυχημένο σίριαλ

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χάρης Ρώμας είχε αναφέρει πώς ένας από τους ήρωες στο επιτυχημένο σίριαλ του Ant1, το «Καφέ της Χαράς» ενδεχομένως να πεθάνει:

«Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή».

Σύμφωνα με το περιοδικό «TV O’CLOCK» ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή, είναι η Χάιδω Πολυμενέα, την οποία υποδύεται η ηθοποιός, Χριστίνα Τσάφου.

Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό τη Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα