Ποιος θα ενσαρκώσει τον Ωνάση στη σκηνή του Παλλάς; (φωτο)

Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο

Άλλη μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεατρική μεταφορά ετοιμάζουν οι «Θεατρικές Σκηνές» και ο θεατρικός επιχειρηματίας Γιάννης Κεντ, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις «Μαντάμ Σουσού» το 2017 και «Οι μάγισσες της Σμύρνης» το 2018, στο Θέατρο Παλλάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το νέο εγχείρημα θα αναφέρεται στη ζωή του Έλληνα Κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση και πρόκειται να πραγματοποιήσει πρεμιέρα από τις 10 Οκτωβρίου, όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Την παράσταση θα υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής. Όμως, το μεγάλο ερώτημα είναι: Ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Έλληνα μεγιστάνα και ποιοι θα υποδυθούν τα πρόσωπα που σημάδεψαν τη ζωή του, μεταξύ των οποίων η Μαρία Κάλλας και η Τζάκι Κένεντι-Ωνάση;

Για το ρόλο της Μαρίας Κάλλας έχει επιλεγεί η Κατερίνα Παπουτσάκη -σύμφωνα με τον Άρης Καβατζίκη- την Τζάκι Κένεντι θα ενσαρκώσει η Δήμητρα Ματσούκα, και τον Ωνάση θα υποδυθούν τρεις άντρες σε διαφορετικές ηλικίες. Στην ωριμότητά του με τους γάμους του θα τον υποδυθεί ο Σταμάτης Φασουλής. Θα είναι ένας στα νιάτα του στην Σμύρνη και ένας στην εφηβεία του. Είναι πολλοί οι ρόλοι», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Για ό,τι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους..!

Διαβάστε επίσης