Ποιος θα πληρώνει τον… VARκάρη Κλάτενμπεργκ των 50.000 ευρώ το μήνα και το VAR στην Super League2; Πάλι το κράτος;

Να ξεκινήσουμε με κάτι καλό. Κυριακή πρωί είναι, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Το Σαββιδοτεχνείο, δεν μία αποθέωση της εννοιολογικής παράκρουσης, έγραψε αυτό: «Ενώ από την ΕΠΟ μπαίνει εμμέσως πλην σαφώς θέμα με την πληρωμή του υπέρογκου μισθού του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο πρόεδρος της ΚΕΔ είχε μυστική συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Τη συνάντηση την αποκάλυψε ο ίδιος ο υφυπουργός, που βρίσκεται στα μαχαίρια με τη διοίκηση της ΕΠΟ, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο».

Ο Αυγενάκης, δηλαδή, είχε «μυστική» συνάντηση, αλλά την… αποκάλυψε ο ίδιος. Κι αφού την αποκάλυψε, πως είναι μυστική, ρε. Ο ίδιος την αποκάλυψε, ότι το Σαββιδοτεχνείο. Το «μυστική», ωστόσο, τραβάει. Ιντριγκάρει. Αλλού είναι το θέμα.

Ο Αυγενάκης τον είδε τον Κλάτενμπεργκ. Μάλιστα. Και του είπε ο Άγγλος ότι θέλει να παραμείνει. Να παραμείνει. Το μπαγιόκο, ποιος θα το πληρώσει; Ο Παναγιώτης Δημητρίου σήκωσε ψηλά στα χέρια.

Έγγραφο έστειλε η ΕΠΟ στους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, να ξηλωθούν, γιατί η UEFA έκλεισε την κάνουλα. Δεν υπάρχουν χρήματα. Οι τέσσερις, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Δεκάρα τσακιστή δεν δίνουνε.

Κι αφού αρνούνται οι τέσσερις, ποιος πληρώνει τον βαρκάρη. Το κράτος; Ρόμπα θα γίνει ο Αυγενάκης, έτσι και γίνει τέτοιο πράγμα.

Τώρα, θα πεις, το VAR, ποιος το πληρώνει; Το κράτος το πληρώνει. Ο Νικολάκης ο Παππάς που υπόγραψε τις συμβάσεις. Άμα δώσει κι ο Αυγενάκης στον Κλάτενμπεργκ, δεν θα χαλάσει κι η μανέστρα. Σιγά, το ποσό που παντελονιάζει ο Κλάτυ. Κανα 50.000 ευρώ το μήνα. Σιγά το ποσό.

Είπε και το άλλο το ωραίο ο Αυγενάκης. Ότι συμφώνησαν με τον Κλάτενμπεργκ να επεκταθεί το VAR και στην Super League 2. Μάλιστα. Και ποιος θα πληρώσει κι αυτόν τον βαρκάρη; Πάλι το κράτος;

Μήπως γι αυτό δεν δίνει στην δημοσιότητα ο Αυγενάκης και ο Γεραπετρίτης, την σύμβαση που έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την MEDIA LUSO – iN Digital, για να ξέρουμε πόσο πήγε το μαλλί;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα