Πολάκης για «κατεχόμενο-κρατίδιο» Κασσελάκη: Έλα για να το τελειώνουμε το θέμα!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το ισχυριζόμενο "σαρδάμ", ο βουλευτής Χανίων πήρε θέση, καλώντας το κόσμο να προσέλθει μαζικά στις κάλπες

Να το τελειώνουμε το θέμα την Κυριακή ψηφίζουμε Κασσελάκη, έγραψε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης μετά το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με την δήλωση του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί Κατεχομένων-κρατιδίου.

«Ελα για να το τελειώνουμε το θέμα!! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/9 ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το Στέφανο Κασσελακη !» γράφει ο Παύλος Πολάκης παραθέτοντας στη συνέχεια τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη τα ξημερώματα μέσω της οποίας κάνει λόγο για λεκτικό ατόπημα και το αποδίδει σε κούραση και αϋπνία.

«Δε θα με δείτε ποτέ να κρύβομαι.

Ξεριζώθηκα όταν ήμουν 14 χρονών. Είμαι πίσω στον τόπο μου μόνιμα μόλις μερικούς μήνες.

Υπάρχουν φορές που ψάχνω να βρω μια λέξη στα ελληνικά.

Χθες, μέσα στην κούραση και αϋπνία της περιοδείας, αυτό ακριβώς έπαθα.

Βεβαίως είναι ψευδοκράτος.

Τα Κατεχόμενα – η πληγή στην καρδιά του Ελληνισμού. Τα συμφραζόμενα, η διόρθωση που έκανα μέσα στη δήλωσή μου και το περιεχόμενο της ομιλίας μου πριν ήταν όλα ξεκάθαρα.

Ας μην ανησυχεί κανείς.

Μαθαίνω τις λέξεις πολύ γρήγορα. Είναι θέμα δύο μηνών εξάσκησης για μένα.

Για μένα οι ελληνικές λέξεις έχουν και ελληνικό νόημα μέσα τους.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι πρωθυπουργός τεσσεράμισι χρόνια, δε βρήκε μια λέξη να πει – ούτε καν την έψαξε- απέναντι στην προκλητικότητα του Ερντογάν για αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Εκείνος ζητάει αναγνώριση και ο Μητσοτάκης συναντιέται μαζί του και χαμογελά.

Τη Δεξιά και την Ακροδεξιά την έχει πληρώσει οδυνηρά η Κύπρος, το 1974.

Η πατριωτική Σύγχρονη Αριστερά θα είναι εδώ για να αποτρέψει κάθε πιθανότητα πονηρών συμβιβασμών και συμψηφισμών στα νησιά του Αιγαίου, στον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο και βεβαίως στην Κύπρο», δήλωσε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα