Πολάκης: Ο Θεός συγχωρεί, εγώ ποτέ

Με ένα βίντεο από την περιοχή του Ελληνικού επιχειρεί ο Παύλος Πολάκης να αποδείξει ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει όσα λέει για την επένδυση στην περιοχή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος με βαρείς χαρακτηρισμούς στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, χαρακτηρίζοντάς τον «ακροδεξιό νοσταλγό του Πατακού», υποστηρίζει ότι είπε ψέματα στη χθεσινή του τοποθέτηση στη Βουλή ότι η κυβέρνηση έχει γκρεμίσει 900 κτίρια στο Ελληνικό.

Ο Παύλος Πολάκης, σε έναν μονόλογο μπροστά στην κάμερα, υποστηρίζει ότι κατεδαφίστηκαν μόνο 4-5 κτίρια προκειμένου να καλυφθούν οι επικοινωνιακές ανάγκες της κυβέρνησης. «Η αλήθεια είναι πάρα πολύ σκληρή. Αυτοί που θα ξεκίναγαν σε δέκα μέρες και θα έμπαιναν οι μπουλντόζες, η μόνη μπουλντόζα που μπήκε είναι το μικρό μπουλντοζάκι που του έκανα χθες δώρα», σημειώνει.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δε, συνοδεύει το βίντεο και με απειλές κατά του κ. Γεωργιάδη λέγοντας στην ανάρτησή του: «ΑΔΩΝΗ ,δες τα κτίρια που γκρέμισες !!!Και να θυμάσαι «ο θεός συγχωρεί εγώ ποτέ»(αυτούς που είναι θρασείς και ΨΕΥΤΕΣ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα