Πωλίνα Γκιωνάκη: «Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του πατέρα μου…» (βίντεο)

Η κόρη του μεγάλου ηθοποιού αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη συγκινητικές λεπτομέρειες από τις ύστατες στιγμές του ανθρώπου που την έφερε στη ζωή

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Πωλίνα Γκιωνάκη και αποκάλυψε συγκινητικές λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της, του μεγάλου ηθοποιού, Γιάννη Γκιωνάκη.

«Η τελευταία λέξη που είπε, την οποία πολλές φορές σκέφτομαι, μου είπε “μη με αφήσεις εσύ να πεθάνω”. Ο πατέρας μου υπέφερε τέσσερα χρόνια από ζάχαρο. Και το ζάχαρο δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ο μπαμπάς έπαθε εγκεφαλικό και μετά ήταν τέσσερα χρόνια κατάκοιτος. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια μπήκαμε και βγήκαμε στο νοσοκομείο δεν ξέρω πόσες φορές.

»Καταφέραμε η αδελφή μου κι εγώ και το κρατήσαμε μακριά από όλα τα μέσα ενημέρωσης. Και το θεωρώ πολύ σημαντικό και για εκείνη και για μένα γιατί παλέψαμε γι’ αυτό. Δεν θα ήθελα ποτέ να έβλεπε ο κόσμος τον πατέρα μου λίγο πριν φύγει. Θέλαμε να τον θυμούνται όπως τον ήξερε ο κόσμος. Ο πατέρας μου έδωσε γέλιο στον κόσμο και δίνει ακόμα», είπε η κόρη του Γ.Γκιωνάκη εμφανώς συγκινημένη, και συνέχισε λέγοντας:

«Τώρα πια τον βλέπω στις ταινίες του και του απαντάω, του μιλάω, του λέω “ήσουν μεγάλος ηθοποιός”. Του μιλάω, κάνουμε διάλογο».

Ανθρώπινες στιγμές, από εκείνες που ό,τι και να πει κανείς, είναι λίγο…

Διαβάστε επίσης