Πώληση Τζόλη: Ο Ιβάν τσέπωσε 13.5 εκατ. ευρώ. Θα τα ρίξει για μεταγραφές ή θα γελάει πάλι ο Μαρινάκης;

Το ποσό των 13.5 εκατ. ευρώ θα βάλει στην τσέπη του Ιβάν Σαββίδης από την πώληση του Χρήστου Τζόλη στην αγγλική Νόριτς. Διατηρεί και το 17.5% επί της μεταπώλησης. Μεγάλο deal και μαγκιά του Ιβάν.

Τώρα, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία, να μην ρίξει χρήμα στην αγορά για την απόκτηση παικταράδων. Αυτό προσδοκά ο λαός του ΠΑΟΚ.

Αν τσεπώσει το χρήμα και δεν βάλει το χέρι στην τσέπη, ο ΠΑΟΚ θα μετράει πάλι βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και θα γελάει ο Μαρινάκης. Και το θέμα είναι το εξής: Αν ο ΠΑΟΚ (χτυπάω ξύλο 100 φορές) αποκλειστεί από τους ντελιβεράδες της Μποέμιαν, μην το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία.

Το ρεπορτάζ για την πώληση του Τζόλη λέει το εξής:

 

Το βράδυ της Δευτέρας ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Νόριτς για τη μεταγραφή του 19χρονου εξτρέμ, ξεπερνώντας και τις τελευταίες διαφορές που είχαν.

Το deal προβλέπει ότι οι «ασπρόμαυροι» θα εισπράξουν 11 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα 2,5 εκατομμύρια ευρώ υπό τη μορφή μπόνους, ενώ θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης 17,5%.

Τα μπόνους σχετίζονται με την επίτευξη αγωνιστικών στόχων, όπως η παραμονή των «καναρινιών» στην κατηγορία.

Ο Τζόλης περίμενε τις οριστικές εξελίξεις και την Τρίτη αναμένεται να αναχωρήσει για την Αγγλία, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Πλέον, μετά την προφορική συμφωνία, ανταλλάσονται τα έγγραφα για να επισημοποιηθεί και το τυπικό της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα