Πολιτικός σύμμαχος του Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα – «Θα σας συνθλίψουμε τα κεφάλια»

Ο πρόεδρος του κόμματος της Μεγάλης Ενότητας (BBP), Μουσταφά Ντεστιτζί, προέβη σε πορκλητικές δηλώσει  εκτοξεύοντας απειλές κατά της Ελλάδας. «Θα τους συνθλίψουμε τα κεφάλια στην Αλεξανδρούπολη, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στο Γκαζιαντέπ, ο Ντεστιτζί -πολιτικός σύμμαχος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν- αναφέρθηκε στις ΗΠΑ που «εγκαθιστούν στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας» κατηγορώντας την χώρα μας, πως με τον τρόπο αυτόν επιδιώκει να «στριμώξει» την Τουρκία.

«Η Ελλάδα επιδιώκει να στριμώξει την Τουρκία. Στην πραγματικότητα αυτό είναι κάτι που δεν θα τολμούσε να κάνει μόνη της η Ελλάδα, αλλά έχοντας πίσω της την ΕΕ και τις ΗΠΑ, πιστεύει πως προκαλεί την Τουρκία. Εμείς από εδώ τους θυμίζουμε για μια ακόμη φορά το πώς υπό την ηγεσία του Ατατούρκ, έπεσαν στην θάλασσα της Σμύρνης, ώστε μακάρι να βάλουν μυαλό. Να μην εμπιστεύονται στις ΗΠΑ που στήνουν βάση στην Αλεξανδρούπολη, στην Γαλλία που τους δίνει αεροσκάφη και πλοία και στις δηλώσεις υποστήριξης από χώρες της ΕΕ»,  ανέφερε χαρακτηριστικά

Συνέχισε με  ευθείες απειλές κατά της χώρας μας: «Αν για μία ακόμη φορά παρασυρθούν και προσπαθήσουν να επιτεθούν στην Τουρκία αυτή τη φορά, εμείς δεν θα τους πετάξουμε μόνο στη θάλασσα, αλλά θα τους συνθλίψουμε τα κεφάλια στην Αλεξανδρούπολη, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα».

Υπενθυμίζεται ότι το ο 2013  ο Ντεστιτζί είχε επισκεφθεί με αντιπροσωπεία του κόμματός του την Θράκη, όπου είχε προχωρήσει σε προκλητικές δηλώσεις για την μειονότητα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα