Πολύ αργά για δάκρυα, για έναν τσαμπουκά του Ιβάν στον Μαρινάκη, στην Τούμπα έχασε την πρόκριση η Εθνική

Μόλις τελείωσε το ματς στη Σουηδία, αρχίσανε οι παπαριές. Ατυχία, τους πατήσαμε στο πρώτο μέρος και άλλα τέτοια ωραία για δάκρυα. Εγώ λέω ότι είναι αργά για δάκρυα. Πολύ αργά για δάκρυα για την Εθνική Ελλάδας. Και μην κοιτάς το παιχνίδι με την Εθνική Σουηδίας.

ΟΚ, η Εθνική ήταν άτυχη. Δεν έχεις κάθε μέρα δυο δοκάρια μέσα στη Σουηδία. Θα μπορούσε να είναι προηγηθεί. Να σου θυμίσω, μάστορα, ότι κι η Σουηδία είχε δοκάρι στο ΟΑΚΑ στο 0-0. Κι αν είχε προηγηθεί, θα βλέπαμε άλλο ματς. Μέσα στο παιχνίδι είναι και το δοκάρι.

Άλλο θέλω να σου πω εγώ για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ. Η Ελλάδα δεν κατάφερε να νικήσει μέσα στο Κόσοβο, δεν κατάφερε να νικήσει και τη Γεωργία στην Τούμπα. Όλα τα άλλα είναι για τους μυαλοπώληδες της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, μάστορα.

Και ρωτάω τώρα εγώ. Όταν κληρώθηκε η Ελλάδα με τη Σουηδία, την υπολόγιζε κανένας, ότι θα κέρδισε μέσα στη Στοκχόλμη; Όχι βέβαια. Για ήττα το είχανε υπολογίζει, άντε και για καμιά ισοπαλία.

Την πρόκριση την έχασε η Εθνική σ’ αυτά τα δυο ματς. Έτσι είναι μίστερ Φαν’τ Σιπ. Δεν κέρδισες την Εθνική Κοσόβου, αντίο. Και μετά, ποιος την πήγε την Εθνική να παίξει στην Τούμπα; Ο Βαγγέλης Γραμμένος. Αυτός ο γίγαντας της αυτόνομης (εδώ γελάνε) σκέψης. Αυτός ήταν που πήρε την Εθνική από το «Καραϊσκάκης» για να την πάει στην Τούμπα, γιατί έτσι ήθελε ο Ιβάν ο πολυχρονεμένος.

Για έναν τσαμπουκά του Ιβάν στον Μαρινάκη. Οι διεθνείς φώναζαν ότι ήθελαν το «Παγκρήτιο», αλλά ο Γραμμένος (και ο ΣΥΡΙΖΑ;) δεν ήθελε να πάρει τέτοια δόξα ο Αυγενάκης.

Εκεί χάθηκε η πρόκριση. Στο 1-1 με την Εθνική Γεωργίας. Ξέχνα, μάστορα, το πρώτο καλό ημίχρονο με τη Σουηδία. Ξέχνα και τη νίκη στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι τρία ημίχρονα, ολόκληρος Μαραθώνιος είναι.

Έτσι είναι. Όταν έπρεπε να πάρουμε τα εύκολα ματς, ο Γραμμένος έπαιζε με τα νεύρα του Μαρινάκη. Ξεσπίτωσε την Εθνική για ένα καπρίτσιο του Ιβάν. Για την «εξυγίανση» της παπάρας.

Γι’ αυτό σου λέω, “είναι αργά για δάκρυα, Στέλλα, όσο μπορείς ακόμα γέλα”, που λέει και το τραγούδι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα