Πολύ αργά για δάκρυα, Σάββα Δημητριάδη… Παραιτήσου, αφού αμέλησες να βγάλεις ανακοίνωση για την «Μακεδονία»

Ο πιο ωραίος του χωριού είναι ο κολλητός του Ιβάν Σαββίδη, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης. Μίλησε στο ραδιόφωνο Metropolis 95.5 και ζήτησε συγγνώμη, που η Ένωση της οποία ηγείται, δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για τις τρέλες των Σκοπιανών στο EURO και την διγλωσσία του πρωθυπουργού τους, Ζόραν Ζάεφ.

«Έγινε κουβέντα. Μίλησαν για την ανακοίνωση και την παρέμβαση Ζαγοράκη. Μας βρήκαν απροετοίμαστους. Όλες οι αλληλογραφίες έγιναν με το «Βόρεια Μακεδονία» και εκεί έκαναν κάτι παράνομο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που η Ένωση Μακεδονίας δεν έβγαλε μια ανακοίνωση. Έπρεπε και εμείς να κάνουμε κάτι για ένα θέμα ύψιστης σημασίας».

Η υπόθεση αυτή σοβούσε μέρες ολόκληρες με τις παλινωδίες του Ζάεφ και τους αγώνες της εθνικής ομάδας της «Μακεδονίας» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο κύριος πρόεδρος Σάββας Δημητριάδης δεν είχε τα’ αντανακλαστικά να πει κάτι.

Κι άντε, αυτός δεν είχε. Οι υπόλοιποι σύμβουλοι; Κανένας; Ούτε αυτοί; Στις σοβαρές κοινωνίες, αν ένας πρόεδρος ζητάει συγγνώμη, παραιτείται για τόσα σοβαρά ζητήματα. Ο κυρ Σάββας παραμένει στ πόστο του για να σώσει κι αυτός το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα