Πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ, Ξάνθη: Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα ξαναχωρίσει την Ελλάδα στα δυο;

Φοβερά πράγματα έχουμε να ζήσουμε από σήμερα και για καμιά δεκαριά μέρες ίσως και παραπάνω. Μέχρι που ο Μάκης Χρυσοστομάκης Γκαγκάτσης θα χωρίσει και πάλι την Ελλάδα στα δυο. Για την Εφέσεων θα σου πω. Που θα δικάσει την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Έτσι είναι. Έτοιμο το έχει το πάνελ ο Κυριάκος ο Θωμαϊδης. Μόλις βγει η απόφαση κι είναι κατά του ΠΑΟΚ, ο Μάκης θα είναι στο καφενείο του ΟΡΕΝ, να πίνει καφέ και μπουκάρει κατ’ ευθείαν στο στούντιο για να τα χώσει στην ελληνική δικαιοσύνη και τον Γιαρένη.

Κι όλο το Σαββιδοτεχνείο θα είναι μαζεμένο στο κανάλι. Να μην λείψει καμία γνώμη για το πώς πρέπει να τα πει ο Μάκης Χρυσοστομάκης. Τότε, τον Ιανουάριο, είχε μιλήσει για διχασμό της Ελλάδας και αιματοχυσίες και άλλες τέτοιες γκαγκατσιές.

Και τώρα που το θυμήθηκα, τι έγινε μ’ εκείνη τη δική του Χρυσοστομάκη για τις διχαστικές δηλώσεις; Επειδή ο Χρυσόστομος είναι νομικός θα έπρεπε να δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο. Έγινε η δίκη ή πρόλαβε ο κορωνοϊός;

Στον Μάκη, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ασκήθηκε ποινική δίωξη με βάση το άρθρο 41 στ παρ. 5, Ν. 2725, για «Αδικήματα βίας, με αφορμή Αθλητικές εκδηλώσεις», για παρότρυνση, υποκίνηση και ενθάρρυνση αδικημάτων βίας.

Και το άρθρο λέει τα εξής:«5. Όποιος παροτρύνει, υποκινεί, ενθαρρύνει ή διευκολύνει με οποιονδήποτε τρόπο και ιδίως δημόσια ή δια του έντυπου ή ηλεκτρονικού τύπου ή του διαδικτύου μεμονωμένα άτομα ή οργανωμένες ομάδες προσώπων για να διαπράξουν αδικήματα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών».

Τότε, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Λαϊνης είχε ασκήσει δίωξη στο Μάκη Χρυσόστομο. Και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ του είχε κάνει να μούτρα κρέας του Μάκη. Τον τιμώρησε με πρόστιμο 16.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα