Πορεία των αθλητών, προπονητών στο Σύνταγμα: «Ανοίξτε τα γήπεδα»

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία αθλητών και προπονητών στο Σύνταγμα, με κυρίαρχο σύνθημα, «ανοίξτε μας τα γήπεδα, ξεκινήστε τους αγώνες, υποφέρουμε».

Ήταν μία προγραμματισμένη πορεία και στάση στην Βουλή γιατί, όπως υποστηρίζουν η κατάσταση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχει φτάσει στο απροχώρητο, με αποτέλεσμα, να έχουν πρόβλημα επιβίωσης.

Φωνάζουν ότι «πνίγονται» από τα οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα, που έχει προκαλέσει η παύση των δραστηριοτήτων στον ερασιτεχνικό αθλητισμό λόγω της απαγόρευσης λόγω της πανδημίας και τονίζουν ότι η επιστροφή είναι απαραίτητη, γιατί μπορούν να τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες στα γήπεδα.

«Υπάρχουν οικογένειες, που πεινάνε» είχε πει πριν από δύο ώρες στον Bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 ο γκαρντ του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης, ενώ πριν από λίγο ο Μάριος Δόξας, παίκτης του Παγκρατίου, μίλησε στην ΕΡΤ και στην απευθείας μετάδοση, που είχε από το Σύνταγμα, η κρατική τηλεόραση: «Το μόνο, που μπορεί να μεταδώσει η μπάλα, είναι υγεία» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα