Πώς έκρινε τον τσάρο ο πρωθυπουργός

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν πώς τελικά ο Σταϊκούρας κατάφερε και παρέμεινε στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς είχαν μαζευτεί πολλά σύννεφα πάνω από τη Νίκης

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν πώς τελικά ο Σταϊκούρας κατάφερε και παρέμεινε στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς είχαν μαζευτεί πολλά σύννεφα πάνω από τη Νίκης. Κατ’ αρχάς, υπάρχει η δύσκολη συγκατοίκηση με τον Θόδωρο Σκυλακάκη.

Στο Μαξίμου ο αναπληρωτής έχει περισσότερους φίλους από όσους ο υπουργός. Και δεύτερο, ήταν το επεισόδιο που είχε με τον Μηταράκη στο Υπουργικό Συμβούλιο για ένα στρατόπεδο προσφύγων στη Φθιώτιδα, που είναι η εκλογική περιφέρεια του «τσάρου της οικονομίας».

Μάλιστα, τότε δέχθηκε και την επίπληξη του πρωθυπουργού, ο οποίος είχε πει με νόημα ότι θέλει προσήλωση των υπουργών στο έργο τους και όχι στις πολιτικές τους καριέρες τους.

Τελικά, ο κ. Μητσοτάκης αφενός μεν έκρινε ότι ο Σταϊκούρας προσέφερε πολλά στην κρίση και αφετέρου ότι από τη στιγμή που στήριξε τον υπουργό του, όταν κατέθεσε πρόταση μομφής ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν λάθος να τον αντικαταστήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα