Πως ο Πέλκας «ανέστησε» την Άιντραχτ και «χαντάκωσε» την Φενέρ

Ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος και έχε ελπίδες για την πρώτη θέση. ‘Άπαξ και νικήσει στο Βέλγιο και χάσει η Άιντραχτ από την Φενέρ στην Πόλη. Όνειρα ζαβλακωμένα, λέω εγώ. Καμία περίπτωση να τερματίσει πρώτος ο Ολυμπιακός.

Δεν χάνουν οι Γερμανοί στην Τουρκία. Μη σου πω ότι θα νικήσουνε και στο άνετο. Αφού οι Τούρκοι δεν έχουν κανένα συμφέρον να χτυπήσουνε το παιχνίδι, απλά είναι τα πράγματα.

Η πλάκα ποια είναι τώρα. Που έγινε έτσι ο όμιλος, ο Πέλκας τον έκανε. Έτσι και έβαζε το πέναλτι στις καθυστερήσεις και νικούσε η Φενέρ μέσα στην Φρανκφούρτη, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα τώρα. Μπάλα είναι αυτή, όμως. Ο πρώην του ΠΑΟΚ έκανε πρώτη την Άιντραχτ.

Ούτε νίκη δεν είχαν σταυρώσει στο γερμανικό πρωτάθλημα αυτοί της Άιντραχτ και πήραν τα επάνω τους μετά από εκείνο το παιχνίδι που δεν έχασαν.

Χάλασε η μαγιά της Φενέρ που δεν σκόραρε ο Πέλκας σ εκείνο το ματς, αρχίσανε κι οι γκρίνιες, ήρθε κι ο Οζίλ που ήθελε να παίζει βασικός, πάει ο Πελκίνιο. Πάγκο.

Έτσι είναι. Ο Οζίλ, φίλος του Ερντογάν, λένε ότι αυτός τον έπεισε να έρθει από την Άρσεναλ στην Φενέρ, ήρθε φουριόζος, στράβωσε το κλίμα με τον Πέλκα, άντε γεια η Φενέρ. Άρπαξε την τριάρα στην Πόλη και του Τικίνιο.

Και μην ξεχνάς, μάστορα, ότι ο Δημητράκης είχε και δοκάρι με τον Ολυμπιακό στην Πόλη.

Για σουτ τον έχουνε τον Δημητράκη οι Φενεριώτες. Τον πουλάνε. Να, μια ευκαιρία για τον Ιβάν Σαββίδη, να τον φέρει πίσω, έστω και δανεικό, λένε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Για να τον φέρει, πρέπει να τον πληρώσει, δεν έρχεται τζάμπα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα