Πόσο σανό αντέχεις; Ο ΠΑΟΚ 1-1 με την Lamia academy, ο Καγκάβα είναι… Ραφίνια προς το χειρότερο

Φοβερά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ με όλους σχεδόν βασικούς, πάει και φέρνει 1-1 με την Λαμία που έπαιζε μερικούς βασικούς και όλα καλά. Δεν τρέχει τίποτα. Σβηστά, σου λέει το Σαββιδοτεχνείο. Που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει τη Λαμία, το λέει σβηστά, επειδή πήρε την πρόκριση. Πόσο σανό ακόμα, αντέχεις, ρε σοβαρέ ΠΑΟΚτζή;

Έφαγε σφαλιάρα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, τρώει κι άλλη από κάτι πιτσιρίκια του Πανουργιά και δεν τρέχει τίποτα; Τι λες, ρε μάστορα; Στο δε Μαρινακέικο, έχουν την πλάκα τους. Φιλικό το ματς, σου λέει. Μέχρι εκεί φτάνουν. Ότι το ματς ήταν φιλικό.

Κι επειδή ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει ένα φιλικό ματς με τα τσικό δεν είναι θέμα, που λένε κι οι δημοσιογράφοι; Της πλάκας ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Με πεντάρα έπρεπε να το καθαρίσει το ματς και να πάει φορτσάτος να παίξει με τον Άρη. Και δεν κατάφερε να νικήσει, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Έστω κι ένα τυπικό 2-1. Για τη νίκη και μόνο.

Και σου λένε στο Σαββιδοτεχνείο, ο Σαββίδης, δηλαδή, ότι ο Καγκάβα έκανε παιχνίδι. Παπάρια μάντολες. Είτε βλέπεις τον Καγκάβα, είτε τον Ραφίνια, το ένα και το αυτό. Καμία διαφορά απολύτως. Περπατούσε ο ένας, περπατάει και ο Γιαπωνέζος.

Από μπάλα ξέρει και τεράστια ο Καγκάβα. Μόνο το κωλοποδόσφαιρο πρέπει να τρέχεις κιόλας. Μπάλα ξέρει κι ο Κούδας. Δεν την ξέχασε. Μπορεί να τρέξει; Έτσι είναι. Σε περίπατο την έβγαλε ο Σίντζι στο ματς. Δέκα μέτρα μπροστά και δέκα μέτρα πίσω και το χέρι σηκωμένο, δώστε μου την μπάλα. Και στην έδωσαν. Τι την έκανες;

Έκανε τίποτα μαγικό ο Καγκάβα; Πάσες στα δέκα και τα 20 μέτρα. Όπως ο Ραφίνια. Κι εντάξει, ο Βραζιλιάνος είναι και 35αρης. Ο Καγκάβα δεν είναι ούτε 32. Δεν είναι το ίδιο. Και παίζει σαν πιο γέρος από τον Ραφίνια.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα