Πόσο σανό αντέχεις; Ο Βαντ απέβαλε τον Χουάνκαρ για να μην παίξει με τον Ολυμπιακό κι όχι τον Κάργα για να παίξει με την ΑΕΚ

Να σταματήσουν οι πλάκες με τον Χουάνκαρ. Δίκαια αποβλήθηκε στα Γιάννινα. Έτσι παίζει πάντα ο Ισπανός. Γι αυτό και στο Βόλο κονόμησε μία ακόμα κόκκινη.

Κι από εκεί και πέρα πήραν φόρα τα συνεργεία καθαρισμού. Ο Βαρούχας λέει ότι έπρεπε κίτρινη κάρτα. Για τους δικούς του λόγους. Ο Παναγιώτης είναι τόσο διπλωμάτης που εύκολα κατεβαίνει για βουλευτής με οποιοδήποτε κόμμα και βγαίνει περίπατο.

Ο Κάκος είναι από άλλο ανέκδοτο. Είναι του «αντί» γι αυτό και είπε ότι έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα ο Χουάνκαρ. Διότι παίζει με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός τώρα και ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει άλλον αριστερό μπακ. Ο δε Βασιλάκης ο καπετάν Σαββιδοτέχνης, είπε ότι δεν αποβλήθηκε τυχαία.

Μόλις, δηλαδή, ήρθε ο Βαντ, του είπανε ότι έπρεπε να αποβάλει τον Χουάνκαρ γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλον αριστερό μπακ. Και ποιος έδωσε την ευκαιρία στον «μιλημένο» τον Βαντ ν’ αποβάλει τον Ισπανό; Ο ίδιος ο Χουάνκαρ.

Κατά τα άλλα, το σανό δεν έχει αύξηση. Όλα τα προϊόντα αυξήθηκαν, μόνο το σανό παρέμεινε στην ίδια τιμή.

Ότι έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη ο Κάργας, δεν μπαίνουμε σε συζητήσεις για τα αυτονόητα, μάστορα. Δεν του έδειξε κόκκινη για να παίξει με την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική. Έτσι πάει

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα