ΠΟΤΑΜΙ: “Τώρα ο Τόσκας κλαίει κι οδύρεται μετά το κανάκεμα στους μπαχαλάκηδες”

«O κ. Τόσκας άφησε τους μήνες να περνούν καλοπιάνοντας και κανακεύοντας τους μπαχαλάκηδες που πλιατσικολογούν και καταστρέφουν τις πόλεις μας, στο όνομα δήθεν κάποιων ιδεολογιών». Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι αναφορικά με τις δηλώσεις του Νίκου Τόσκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Σεβαστουπόλεως είναι η ακόλουθη:  «O κ. Τόσκας άφησε τους μήνες να περνούν καλοπιάνοντας και κανακεύοντας τους μπαχαλάκηδες που πλιατσικολογούν και καταστρέφουν τις πόλεις μας, στο όνομα δήθεν κάποιων ιδεολογιών. Και τώρα που η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο ο κύριος υπουργός κλαίει και οδύρεται. Είναι μάλλον αργά.
Η κατάλυση του πανεπιστημιακού ασύλου από συμμορίες κουκουλοφόρων, τα άβατα που έχουν στηθεί, οι καταδρομικές επιθέσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, η ατιμωρησία των βανδάλων έχουν δημιουργήσει γερές βάσεις ανομίας στη χώρα μας.

Η ανασφάλεια των πολιτών κάθε μέρα μεγαλώνει. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να αποπέμψει τον κ. Τόσκα, αν βέβαια θέλει να αντιστρέψει την ροή των πραγμάτων. Και το υπουργείο πρέπει να το αναλάβει ένα πρόσωπο που θα έχει σκοπό την προστασία του πολίτη και όχι το φλερτ με τις κάθε λογής χουλιγκανικές ομάδες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα