Πότε θα δικαστεί ο Ιβάν για το “ντου” με το πιστόλι; Πήρε και 5η αναβολή

Κι άλλη αναβολή, την 5η (!) συνολικά, πήρε ο Ιβάν Σαββίδης για το “ντου” με το πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο, του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το Μάρτιο του 2018. Αυτή τη φορά ο δικηγόρος του ήταν… εμπύρετος και όπως είπε, πρόκειται να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εκείνη του την ενέργεια που προκάλεσε σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο, παγκοσμίως, κάνοντας ρεζίλι την Ελλάδα στα πέρατα της οικουμένης, είχε παραπεμφθεί στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Συγκατηγορούμενοι του Ιβάν ήταν ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής Σλοβάκος Λούμπος Μίχελ, καθώς και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του.

Από το Μάρτιο του ’18 ο Ιβάν κατάφερνε να παίρνει διαρκώς αναβολές. Σήμερα Παρασκευή πήρε μία ακόμα, καθότι βρίσκεται εδώ και μήνες στη φάρμα του στο Ροστόφ, πιθανώς φοβούμενος τον κορωνοϊό κι όχι την ελληνική δικαιοσύνη.

Η υπόθεση έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί στις 14 Μαΐου 2021. Αν δεν προκύψει και πάλι νέα αναβολή. Είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις αναβολές είτε λόγω παρέλευσης του ωραρίου γραμματείας είτε κατόπιν αιτημάτων δικηγόρων εξαιτίας κωλυμάτων που επικαλέστηκαν.

Αυτή τη φορά, ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη επικαλέστηκε λόγους υγείας και το αίτημα έγινε πάλι δεκτό. Σύμφωνα με το αίτημα αναβολής, ο συγκεκριμένος συνήγορος είναι εμπύρετος και πρόκειται να υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα