Ποτσετίνο: «Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι»

Ο Αργεντινός τεχνικός Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για το τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί σχετικά με το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εκείνος αρκέστηκε να πει πως έχει συμβόλαιο και είναι συγκεντρωμένος στον αυριανό αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν είμαι μωρό… Είμαστε στο ποδόσφαιρο, είναι επιχείρηση, και υπάρχουν φήμες τις οποίες γνωρίζω και καταλαβαίνω απόλυτα τι συμβαίνει. Ορισμένες φορές θετικές ή αρνητικές, αλλά οι φήμες είναι εκεί. Όμως είμαι συγκεντρωμένος απόλυτα στο αυριανό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του και συνέχεια επανέλαβε κάτι που είχε δηλώσει πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου σε δημοσιογράφο του Radio Monte Carlο.

«Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι. Γνωρίζω καλά την πόλη και σαν παίκτης και σαν προπονητής, πάντα έχω ζήσει αυτού του τύπου τις καταστάσεις. Τα πράγματα συμβαίνουν αλλά δεν είμαι υπεύθυνος για αυτό. Εάν με ρωτούσατε αυτό που θα απαντούσα θα είναι πως είμαι χαρούμενος στο Παρίσι», ανέφερε και κατέληξε: «Το συμβόλαιό μου με την Παρί είναι μέχρι το 2023. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΠΣΖ και αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα