Που οφείλονται οι «Παναγίες» του Αλαφούζου!

«Μην λέτε μαλακ… γαμ… την Παναγ… μου. Αν δεν θέλετε φεύγω και εγώ. Λέτε για Ολυμπιακό και μαλακ… Ήταν τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και τα δύο τα πήρε ο Παναθηναϊκός. Αν θέλετε να παραμυθιάζεστε μόνοι σας, κάντε το». Αυτό ήταν το σημείο που έκανε όλο τον κόσμο που άκουγε τη συνέντευξη να μείνει με ανοιχτό στο στόμα.

Και να αναρωτιέται (δικαίως) για ποιο λόγο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, βρίζει δημόσια και μάλιστα τόσο έντονα. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν ήξερε, δεν ρώτησε, αλλά κυρίως, δεν τον ενημέρωσαν. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε την εντύπωση ότι η συνέντευξή του θα ακουστεί μόνο από οπαδούς μέλη της Θύρας 13, οι οποίοι θα είχαν πρόσβαση στο άκουσμα της συνέντευξης μέσω κάποιου κωδικού ή κάτι τέτοιο.

Με το πέρας της συνέντευξης ενημερώθηκε ότι η συνέντευξή του ακούστηκε στα πέρατα της γης, από Αμερική και Αυστραλία, μέχρι όλα τα μέρη του κόσμου. Απλά στη συνέχεια, ήταν λίγο αργά. Οι σύμβουλοι άραγε του προέδρου και όλοι οι γύρω γύρω, δεν μπορούσαν να του πουν ότι αυτά που λέει θα βγουν φόρα παρτίδα σε όλα τα μέσα; Ακόμη κι αν χρειαζόταν κωδικός, όπως σκέφτηκε αρχικά, πάλι, με κάποιο τρόπο θα μαθαίναμε τι ειπώθηκε. Νόμιζε ο ίδιος ότι θα είναι μια συζήτηση μεταξύ οπαδών και του ίδιου, αλλά τελικά ήταν μια κανονική συνέντευξη με τα όλα της, η οποία όχι μόνο μεταδόθηκε ολόκληρη, αλλά προέκυψαν και παραπάνω λεπτομέρειες από ότι θα περίμενε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα