Πουλούσε λαθραία ποτά και το διαφήμιζε στο ίντερνετ!

Κατασχέθηκαν χιλιάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε έναν 32χρονος για λαθρεμπορία σε περιοχή της Πέλλας. Εντοπίστηκε λίγο έξω από τα Γιαννιτσά, καθώς επιχειρούσε να πουλήσει λαθραία ποτά, που είχε σε αυτοκίνητο.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 281 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν πληρωθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης σε χώρο που χρησιμοποιούσε είχε τοποθετήσει ένα κοντέινερ, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 1.980 αδασμολόγητες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 32χρονος με αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες αγγελιών, αναζητούσε πελάτες, διαφημίζοντας την πώληση των αλκοολούχων ποτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Τα λαθραία ποτά θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών. Το όχημά του κατασχέθηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης