Πράσινο φως από Ροστόφ

Από το μακρινό Ροστόφ άναψε το πράσινο φως ο Ιβάν Σαββίδης να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος πήγε στη μακρινή Βραζιλία για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Παλμέιρας. Εκεί κάνει θαύματα, οδηγώντας την ομάδα του στον τελικό του κόπα Λιμπερταδόρες, του Champions League της Λατινικής Αμερικής.

Ποιος ξέρει τι του είπαν του Ιβάν αυτοί που ήθελαν να προωθήσουν στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος τα μόνα προπονητικά ένσημα που είχε ήταν στα… δεύτερα της ομάδας. Θα του είπαν βέβαια πώς γλιτώνει το βαρύ συμβόλαιο του Φερέιρα, αλλά και πώς θα πέσουν 600.000 ευρώ από την Παλμέιρας.

Δεν του έλειπαν αυτά τα χρήματα του Ιβάν, αλλά όταν είσαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και σου παρουσιάζουν την εικόνα πως ο προπονητής έχει ευθύνες για την κατάσταση της ομάδας, λες το ναι στην πρόταση να φύγει με… κλειστά τα μάτια. Τώρα ο Σαββίδης μετά την πλάκα που του έκανε και ο πρόεδρος της Παλμέιρας, ο οποίος τον ευχαρίστησε δημόσια που άφησε έναν τόσο καλό προπονητή, το φυσάει και δεν κρυώνει. Γιατί φεύγει ο Λουτσέσκου παίρνει το Champions League της Ασίας, τώρα να πάρει και ο Φερέιρα το αντίστοιχο τρόπαιο στη Λατινική Αμερική πάει πολύ. Ειδικά για μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα