«Πράσινο» για Λεωφόρο

Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναμένονταν αρχικά στην Ελλάδα στις 11-13 Μαΐου, ωστόσο η ΕΠΟ δεν έστειλε ακόμα τον φάκελο με τις ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν κι ως εκ τούτου η άφιξή τους αναμένεται στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

Όπως πάντως αναφέρει το «Goal» δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα αναφορικά με την έγκριση για τη χρησιμοποίηση της Λεωφόρου στον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και το ζητούμενο πλέον είναι τι θα γίνει στα πλέι οφ είτε για την πρώτη τη τάξει τη διοργάνωση, είτε για το Γιουρόπα Λιγκ.

Εκεί τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ είναι πιο αυστηρά και θα χρειαστούν κάποιες βελτιώσεις στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού ώστε να πάρει τη σχετική άδεια. Υπάρχει βέβαια ούτως ή άλλως το σχετικό πλάνο για τα έργα που πρέπει να γίνουν, όπως στον φωτισμό, την αίθουσα Τύπου, στα δημοσιογραφικά μπουθ και κάποια άλλα σημεία. Επίσης οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν κι άλλους χώρους για πάρκινγκ τις ημέρες των αγώνων περιμετρικά του γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός θα ενημερωθεί μέσα στον Ιούλιο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το αν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει και στα επόμενα ματς τη Λεωφόρο, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ εφόσον έχει προκριθεί.

Διαβάστε επίσης