Πράσινο… παραμύθι: Τον «ακριβό» Γκατσίνοβιτς δεν τον ήθελε ο Γιοβάνοβιτς! (Λες κι είναι λογιστής του Αλαφούζου)

Πάει ο Βέλεθ, πάει ο Βιγιαφάνες, πάει κι ο Γκατσίνοβιτς. Η ραχολοκοκκαλιά του Παναθηναϊκού δηλαδή. Κι αρχίζουν τα μαστορέματα στο Αλαφουζοτεχνείο. Δεν τον ήθελε ο Παναθηναϊκός.

Φοβερά πράγματα. Ο Γιοβάνοβιτς, λέει, είπε στον Αλαφούζο, ότι είναι πολλά τα 2.5 εκατ. ευρώ για τον Σέρβο, που τον βούτηξε η ΑΕΚ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε.

Τι είναι ο Γιοβάνοβιτς, δηλαδή; Λογιστής του Αλαφούζου είναι και του είπε ότι είναι πολλά τα λεφτά για να τον κρατήσει; Προπονητής είναι. Λέει τον θέλω, ή δεν τον θέλω. Απλά πράγματα. Και το αφεντικό αποφασίζει.

Με το ζόρι, να τον μπλέξουνε τον Ιβάν στην πατάτα που κάνανε, ρε. Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Μια χαρά άνθρωπος είναι ο Γιοβάνοβιτς, πήρε ένα σκορποχώρι και το έβγαλε στην Ευρώπη και του φορτώνουμε την ευθύνη που δεν κράτησε ο Αλαφούζος τον Σέρβο παικταρά.

Για να βγει από το κάδρο ο Αλαφούζος γι αυτό τον μπλέξανε τον φουκαρά τον Ιβάν. Αυτοί τον κάνανε φουκαρά. Οι Αλαφουζοτέχνες, δεν τον λέω εγώ ότι είναι φουκαράς. Προπονηταράς είναι. Αλλά το παραμύθι, που τώρα το λένε επικοινωνία, είναι τοι ίδιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα