Πρέμιερ Λιγκ: Zωντανά στο You Tube τα παιχνίδια

Ορισμένα παιχνίδια της Premier League πρόκειται να προβληθούν στο YouTube ΔΩΡΕΑΝ όταν ξεκινήσει η σεζόν μετά την άρση της καραντίνας για τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με μια πρόταση που συζητείται αυτήν τη στιγμή, όλοι οι υπόλοιποι 92 αγώνες θα μεταδοθούν στο Sky Sports, στο BT Sport και στο YouTube.

Το σχέδιο είναι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν σε επτά εβδομάδες.

Αλλά με παιχνίδια που πρόκειται να παιχτούν με κλειστές πόρτες και χωρίς οπαδούς, οι αρχηγοί των ομάδων θέλουν οι οπαδοί να μπορούν να παρακολουθούν κάθε παιχνίδι ζωντανά.

Σύμφωνα με το σχέδιο, τα περισσότερα παιχνίδια θα εμφανίζονται στα συνδρομητικά Sky Sports και στο BT Sport, που κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος των υφιστάμενων δικαιωμάτων μετάδοσης.

Όμως, χωρίς παιχνίδια που θα προβάλλονται ζωντανά στην «ελεύθερη» τηλεόραση, το YouTube συζητείται ως επιλογή, σύμφωνα με το The Sun.

Η τελευταία φορά που η Premier League έδειξε αγώνες δωρεάν ήταν κατά την έναρξη της σεζόν 2013-14.

Οι σύλλογοι της Premier League θέλουν να συνεχίσουν την προπόνηση στις 12 Μαΐου και να παίξουν στον πρώτο γύρο αγώνων στις 12 Ιουνίου.

Με τα παιχνίδια να παίζονται με κλειστές πόρτες λόγω της μακροχρόνιας αναστολής μαζικών συγκεντρώσεων, δεν θα παιχτεί η ταυτόχρονη διεξαγωγή δύο αγώνων για να επιτραπεί η μέγιστη τηλεοπτική κάλυψη.

Από τα 92 παιχνίδια που απομένουν αυτή τη σεζόν, το Sky Sports έχει 39 αγώνες που έχουν απομείνει στον αέρα και το BT Sport οκτώ σύμφωνα με την τρέχουσα συμφωνία.

 

Διαβάστε επίσης