Πρεμιέρα με «πατητή» της Ιταλίας στην Ελλάδα

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής χώρας επικράτησε με 9-6 των «γαλανόλευκων», στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στα προκριματικά του World League

Η Ιταλία επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και έφυγε νικήτρια από το «Πέτρος Καπαγέρωφ». Επικράτησε του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδας με 9-6 (1-1, 1-4, 2-1, 2-3), στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα προκριματικά του World League.

Η ομάδα της γειτονικής χώρας βούτηξε στην πισίνα με απουσίες αλλά αυτό δεν φάνηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, αν η απόδοση του Μανώλη Ζερδεβά δεν κινούνταν σε υψηλά επίπεδα, η διαφορά στο σκορ θα ήταν μεγαλύτερη.

Οι «γαλανόλευκοι» δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν αρκούντως ανταγωνιστικοί. Έδειξαν αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσουν αισθητά, για να πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (12-25 Ιανουαρίου) και το προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ (15-22 Μαρτίου).

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καπότσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Γκιουβέτσης, Γαλανίδης.

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντε Λούγκο, Ντι Φούλβιο 1, Λουόγκο 3, Καννέλλα, Ντι Σόμμα, Βελόττο, Ρεντζούτο 2, Νταμόντε, Φιγκάρι, Μπόντεγκας 1, Αικάρντι 2, Ντόλτσε, Νικόσια.

 

 

Διαβάστε επίσης