Πρίγιοβιτς: «Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μίλησε για την νίκη-ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ και αρνήθηκε πως επίκειται μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Αρχικά σχολίασε την εικόνα με την κόρη του: «Είναι η πριγκίπισσα μου, είναι το γούρι μου κάθε φορά που την έχω μαζί μου σκοράρω. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια κλειστή ομάδα, ήταν θέμα χρόνου να σπάσουμε την άμυνα και να σκοράρουμε. Πιστεύω ότι ο δείκτης του σκορ είναι μικρός».

Για την ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ: «Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας, δεν μας πιάνει πανικός ακόμα και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο βγάζουν θετική ενέργεια και ηρεμία να. Κάναμε ακόμα ένα βήμα για την εκπλήρωση των στόχων μας».

Για τον τρόπο που κοιτάει τον τερματοφύλακα πριν την εκτέλεση του πέναλτι: «Είναι ένα παιχνίδι μυαλού, δίνω τις πληροφορίες που θέλω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, μέχρι στιγμής με βοηθάει αυτή η πατέντα.»

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Όλα αυτά που ακούγονται είναι φήμες, σίγουρα κανείς δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον αλλά εγώ είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης