Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά η διαθήκη της! (βίντεο+φωτό)

Τι άφησε και σε ποιον η λατρεμένη «πριγκίπισσα της καρδιάς» του βρετανικού λαού

Τη δυνατότητα να περιηγηθεί κανείς σε δημόσια έγγραφα έναντι αμοιβής δίνει η βρετανική ιστοσελίδα «Probate Search», όπου ανάμεσά τους βρίσκεται και η διαθήκη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας της Ουαλίας, Νταϊάνα.

Η λατρεμένη πριγκίπισσα του βρετανικού λαού είχε χάσει αιφνιδίως τη ζωή της το 1997, σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Παρίσι, σε ηλικία 36 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά της και ανθρώπους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο, η όμορφη Νταϊάνα αφήνει στα δυο παιδιά της, Πρίγκιπα Γουίλιαμ και Χάρι, περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια καθώς και το συλλεκτικό νυφικό της. Ακόμη, στον αγαπημένο της μπάτλερ και έμπιστο φίλο της άφησε 80.000 δολάρια.

Τέλος, δεν ξέχασε και τα 17 της ανίψια, στα οποία κληροδότησε μια σειρά από προσωπικά της αντικείμενα, όπως έργα τέχνης –κυρίως πίνακες– και ένα ρολόι.

Όλα αυτά, όμως, δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τη φυσική και αξεπέραστη παρουσία της πολύτιμης ύπαρξής της, που όπως αναφέρεται και στο τραγούδι που ερμηνεύει με άφθονη ευαισθησία ο Έλτον Τζον, ήταν «το ρόδο και το χρυσό παιδί της Αγγλίας».

 

Διαβάστε επίσης