Πριν το Τορινο, στα Σπατα!

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να παραμείνει η ΑΕΚ στα Σπάτα.

Επίσης δεδομένη ωστόσο είναι η πρόθεσή του να έχει πλήρως διαμορφωμένη εικόνα για τις εγκαταστάσεις και το τι πρέπει να γίνει σ’ αυτές ώστε να είναι αντάξιες της ομάδας.

Γι’ αυτό τον λόγο δεν έχει μείνει μονάχα σ’ αυτά που του έχει μεταφέρει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (που έχει δουλέψει ήδη στα Σπάτα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς) αλλά έχει διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι ισχύει στον χώρο.

Κάτω από άκρα μυστικότητα, λοιπόν, βρέθηκε προ ημερών στις εγκαταστάσεις προκειμένου να τις επιθεωρήσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Οι πρώτες εντυπώσεις του, δε, παρουσιάζονται να ήταν… ανάμεικτες: Σχετικά καλές για την κατάσταση των αποδυτηρίων, του γυμναστηρίου και των γραφείων (εξάλλου αυτά του ποδοσφαιρικού τμήματος θα μεταφερθούν στο Ελληνικό), αλλά και κακές για την κατάσταση του χλοοτάπητα των δυο γηπέδων.

Παράλληλα, ο Μελισσανίδης είδε και τον χώρο όπου υπάρχει σκέψη να κατασκευαστεί το τρίτο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα (ώστε να φιλοξενηθούν εκεί οι ακαδημίες). Μετά το τέλος της αυτοψίας, δε, συζήτησε με τους συνεργάτες του όλα όσα πρέπει να γίνουν και πόσο θα κοστίσουν, ώστε να γνωρίζει όλα τα δεδομένα στη συζήτηση που θα κάνει με τον Νίκο Νοτιά.

Χ.Μ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα