Πρίντεζης: Από τα δάκρυα για το νέο συμβόλαιο στο…«σόρρυ δεν μπορώ να συνεχίσω»

Τον Ιούνιο του 2017 ο Γιώργος Πρίντεζης υπέγραφε κλειστό τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έναντι 3,5 εκατ. ευρώ και συμφωνούσε με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα λόγω της συγκίνησης που θα τέλειωνε την καριέρα του στο Λιμάνι.

Τότε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού είχε βάλει τα κλάματα μπροστά στις κάμερες και με ένα «κόμπο» στο λαιμό έλεγε στους δημοσιογράφους: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα.Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο. Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που μιλήσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά γιατί έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου».

Σε διάστημα ενάμιση χρόνου φαίνεται ότι άλλαξαν πολλά …αν κρίνει κανείς απ΄   όσα είδαν προχθές το φως της δημοσιότητας σε σχέση με την ιδιωτική συνομιλία που είχε στο whatsapp με τους συμπαίκτες του παραμονές του αγώνα με την Χίμκι (17/1) για την δεινή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό και την πρόθεσή του …να μην κατέβει στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Ο Πρίντεζης μπορεί να χαρακτήρισε (περίπου) ως προϊόν υποκλοπής το ηχητικό ντοκουμέντο που τον παρουσιάζει να λέει όσα λέει για τις οφειλές του Ολυμπιακού απέναντί του, αλλά επί της ουσίας δεν διέψευσε ποτέ το περιεχόμενο των όσων είπε…

«Αγόρια καλησπέρα. Απλά ήθελα, εντάξει, να σας ενημερώσω ότι έτσι όπως πάει το πράγμα δεν κατεβαίνω λογικά με την Χίμκι.Αύριο θα έρθω προπόνηση, τώρα μόλις μίλησε με τον Σκινδήλια ο Δημητρόπουλος, είπε ότι λογικά θα κάνουμε ραντεβού την Παρασκευή με τους προέδρους και οικονομικά δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σάλιο. Οπότε, εντάξει, η απάντησή μου είναι ευχαριστώ πολύ, αλλά σόρρυ δεν μπορώ να συνεχίσω. Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό είναι κοροϊδία και θεωρώ τον εαυτό μου εκτός ομάδας γιατί είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Ο Σκινδήλιας δεν είπε τίποτα και τίποτα άλλο. Πιστυεύω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να πάρουν τηλέφωνο, αλλά γενικότερα δεν βλέπω και πολύ κινητοποίηση, οπότε ενημέρωσα και τον κόουτς τώρα ότι είμαι εκτός ομάδας επ΄ αόριστον και επίσημα θα το κάνω και με ένα μέιλ ότι είμαι επίσημα εκτός ομάδας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια λύση και βλέπουμε. Αυτά μάγκες…».

Διαβάστε επίσης