Πρίντεζης: «Μας πείσμωσε η ήττα στο Μόναχο»

Στον εγωισμό που έβγαλε ο Ολυμπιακός μετά τον τρόπο που ηττήθηκε από την Μπάγερν στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Προχθές χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και μας πείραξε πολύ. Έχουμε βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια, αλλά το σημαντικό είναι οι νίκες, όσο καλά κι αν παίζεις. Σήμερα μπήκαμε πεισμωμένοι. Ξέραμε ότι αν ήμασταν χαλαροί, μπορούσε να μας τιμωρήσει», ανέφερε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού στη NOVA. Και συνέχισε:

«Προσπαθούμε να βρίσκουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Οφείλαμε να έχουμε και καλές επιστροφές στην άμυνα και τα πήγαμε πολύ καλά γενικά. Ο προπονητής προσπάθησε να μας βάλει κάποιους κανόνες της δικής του φιλοσοφίας, να μας πει τι θέλει από τον καθένα. Θα προσπαθήσουμε στη δύσκολη συνέχεια που έρχεται».

Ερωτώμενος για το αν η άμυνα ή η επίθεση ορίζει την ταυτότητα των Πειραιωτών, σημείωσε: «Στο σύγχρονο μπάσκετ, αν δεν παίξεις άμυνα, δεν έχεις ελπίδα. Φυσικά και η επίθεση παίζει ρόλο».

Αναφερόμενος στη συνύπαρξή του με τον Ρούμπιτ, ο Πρίντεζης απάντησε: «Είναι πολύ σημαντικό να συμπληρώνει ο ένας παίκτης τον άλλο σε μία πεντάδα. Κάποια παιχνίδια μπορεί να μην βγουν σε μένα και να πρέπει να βγουν στον άλλον παίκτη της ίδιας θέσης. Πάντα στην ομάδα μας το είχαμε αυτό».

Όσο για τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού, τόνισε: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για τη συγκλονιστική παρουσία του σήμερα. Ήρθαν πάρα πολλά παιδιά από όλη την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης