Προχωρά η αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής «τρέχει» τη χρηματοδότηση έργων βελτίωσης και προστασίας του αλιευτικού καταφυγίου Διακοφτιού Κυθήρων και της επισκευής μώλου στο Μετόχι Θερμησίας Ν. Αργολίδας

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των λιμενικών εγκαταστάσεων της χώρας, το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προχωρά στη χρηματοδότηση έργων βελτίωσης και προστασίας του αλιευτικού καταφυγίου Διακοφτιού Κυθήρων (€150.000) και της επισκευής μώλου στο Μετόχι Θερμησίας Ν. Αργολίδας (ΔΛΤ Ύδρας – €124.000).

Με αφορμή τις παραπάνω αποφάσεις ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , βουλευτής Ν.Δ. στην Α’ Πειραιώς και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος, δήλωσε:

«Όπως είχαμε δεσμευτεί, τόσο ως Κυβέρνηση όσο και ως Υπουργείο, η αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων της χώρας, θα προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς. Αξιοποιώντας τόσο εθνικούς όσο και ευρωπαϊκούς πόρους, λύνουμε προβλήματα και εκσυγχρονίζουμε δομές. Τα έργα τόσο στο Διακόφτι και στο Μετόχι, θα προχωρήσουν άμεσα, στο πλαίσιο της Εθνικής Λιμενικής Πολιτικής και σε συνεργασία με όλους τους φορείς.».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα