Προχωρά σε εκκαθάριση ο ΠΑΟΚ μετά τις αποτυχίες

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δρομολογήσει από κοινού με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ εξελίξεις μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου. Με πρόσκληση του Γιώργου Σαββίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Λουτσέσκου, του Μπότο, του Καρυπίδη και των διοικητικών Γκαγκάτση, Γκοντσάρεβα, Κυριάκου και Φωτιάδη.

Αναλύθηκε εκτενώς η φετινή χρονιά και οι αστοχίες των ασπρόμαυρων, με τους υπευθύνους να παίρνουν τον λόγο, αναλόγως τον τομέα που συμμετείχε ο καθένας και τον ρόλο του αλλά και τις αρμοδιότητες του. Από πλευράς ιδιοκτησίας, ζητήθηκαν οι απόψεις για το τι χρειάζεται η ομάδα για να επιστρέψει στις επιτυχίες ενώ μπήκαν οι προτεραιότητες στον σχεδιασμό.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά σε εκκαθάριση του ρόστερ, δίνοντας παράλληλα μάχη με το χρόνο προκειμένου να καλύψει κενά και αδυναμίες πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Το πιο σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την σύσκεψη είναι πως θα κατατεθεί ένα σχέδιο στον Ιβάν Σαββίδη, που θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη όσων συμμετέχουν ενώ αποφασίστηκε πως θα επικοινωνηθεί εξ αρχής με ειλικρίνεια στον κόσμο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα