Προδόθηκαν: «Ο Αλαφούζος ανάκτησε την θέση του στο παρασκήνιο». Έχει η «εξυγίανση» παρασκήνιο;

Είναι για πολύ γέλιο, ρε μάστορα. Στο ρίχνω κατ’ ευθείαν. Δεν έγινε το παιχνίδι ΠΑΣ – Παναθηναϊκός για το κύπελλο. Μάλιστα. Και ξέρεις  γιατί δεν έγινε; Διότι, επιτέλους, ο Παναθηναϊκός έχει διοίκηση! Το είπε γνωστό αρχι – Σαββιδδοτέχνης- Αλαφουζοτέχνης και σε βίντεο.

«Οι πράσινοι «έχουν ανακτήσει τη θέση τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το παρασκήνιο». Ο Αλαφούζος δηλαδή, εισχώρησε στα σκοτεινά δωμάτια του παρασκηνίου του ποδοσφαίρου και κατάφερε να μην γίνει το ματς ΠΑΣ – ΠΑναθηναϊκός, λόγω βροχής.

Ο Αλαφούζος, δηλαδή, έχει ανακτήσει την θέση του στο παρασκήνιο. Που έτσι κι ήμουνα Ιβάν Σαββίδης ή Γραμμένος, ο αρχι – Σαββιδοτέχνης – Αλαφουζοτέχνης, θα ήταν σπίτι του. Πολύ σοβαρά μιλάμε. Ποιο παρασκήνιο, ρε μάστορα; Υπάρχει παρασκήνιο στην εποχή της εξυγίανσης;

Πλάκα κάνουμε τώρα; Αν υπάρχει παρασκήνιο στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει εξυγίανση. Διότι γι αυτό ήρθε η εξυγίανση για να συντρίψει το παρασκήνιο.

Αυτό το σανοπαραμύθι δεν παίζει τέσσερα χρόνια ο Ιβάν με τα Μέσα του, ότι τελείωσε το παρασκήνιο κι όλα είναι αστραφτερά, επειδή πλένονται με Skip; Η, μήπως η ίδια η εξυγίανση είναι το παρασκήνιο; Αν είναι έτσι, σωστή η τοποθέτηση του αρχι – Σαββιδοτέχνη – Αλαφουζοτέχνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα