Πρόεδρος Φιλιππίνων: Πετάξτε τους αξιωματούχους του ΟΗΕ στους κροκόδειλους

Ο πρόεδρος των Φιλιπίνων προκάλεσε και πάλι αφού ξεσπά βίαια και με άσχημους χαρακτηρισμούς. Αποδέκτες των ύβρεων και των απειλών του Ροντρίγκο Ντουτέρτε είναι οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Ύπατου Αρμοστή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν ότι ο Ντουτέρτε χρειάζεται να υποβληθεί σε «ψυχιατρική εξέταση».

Αποκαλώντας τον Ράαντ «ηλίθιο π…ας γιο» έδωσε εντολή στις υπηρεσίες ασφαλείας να μην συνεργάζονται με τους ερευνητές του ΟΗΕ στο πλαίσιο του πολέμου κατά των ναρκωτικών.

«Μην απαντάτε τις ερωτήσεις τους. Αναλαμβάνω πλήρη ευθύνη για την καμπάνια κατά των ναρκωτικών. Απλά να κάνετε τη δουλειά σας μέσα στα πλαίσια του νόμου. Αφήστε τους σε μένα. Έχετε κροκόδειλους εδώ που τρώνε τους ανθρώπους; Πετάξτε τους “π…ας γιους” εκεί» είπε σύμφωνα με το Inquirer, το οποίο επικαλείται το Russia Today.

«Αυτό περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι βλακείες. Είπα σε όσους εμπλέκονται με τα ναρκωτικά να μην καταστρέψουν τη χώρα μου ή την πόλη μου, αλλιώς θα τους σκοτώσω. Και να μην καταστρέψουν τη νιότη της γης μου, αλλιώς θα τους σκοτώσω» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα