Προεκλογική εκδήλωση Θεοδωρικάκου στη Βούλα: «Να διασφαλίσουμε την επιλογή της 21ης Μαΐου»

Ως εκλεγμένος βουλευτής του Β3 Τομέα της Νότιας Αθήνας, ο πρώην υπουργός, ρίχνεται και πάλι στη μάχη για την αυτοδυναμία της ΝΔ

“Ο ελληνικός λαός θέλει σταθερότητα και σιγουριά, έχει επιλέξει με την ψήφο του ως πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάει να ξαναψηφίσει στις 25 Ιουνίου”, τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ως εκλεγμένος βουλευτής του του Β3 Τομέα της Νότιας Αθήνας, ο πρώην υπουργός, ρίχνεται και πάλι στη μάχη των εκλογών για την αυτοδυναμία, αυτή τη φορά, της ΝΔ.

Με κεντρικό σύνθημα «Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», ο κ. Θεοδωρικάκος καλεί τους φίλους του να δώσουν το παρόν σε εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου στη Riviera Coast (Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Βούλα 166 75).

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, όπως και στις προηγούμενες εκλογές, μπήκε στη μάχη δυνατά και όπως λέει η εμπειρία του, η μάχη αυτή έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι νικηφόρα και να δώσει στη χώρα μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

takis3

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα