Πρώην πρωθυπουργός βαθμολογούσε τις επιδόσεις γυναικών βουλευτών στο σεξ!

Πρώην πρωθυπουργός βαθμολογούσε τις επιδόσεις γυναικών βουλευτών στο σεξ!  O λόγος για τον Ισλανδό Σιγκμούντουρ Γκουνλάουγκσον ο οποίος  μαζί με ΄΄’εξι βουλευτές είχε διάλογο για το πόσο καλές είναι οι γυναίκες εκπρόσωπο στη Βουλή της χώρας τους  στο.. κρεβάτι. Και όλα αυτά ήταν ηχογραφημένα σε βίντεο, προκαλώντας σάλο στην Ισλανδία.

Οι έξι βουλευτές καταγράφηκαν την ώρα που έπιναν ποτό σε μπαρ του Ρεϊκιαβίκ αντί να συμμετέχουν στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της χώρας.

Στο ηχητικό απόσπασμα που κατέγραψε άλλος πελάτης του μπαρ ακούγονται να βαθμολογούν γυναίκες συναδέλφους τους σχετικά με το πόσο επιθυμητές είναι για κρεβάτι ή όχι ενώ μιλώντας για ορισμένες υπουργούς τις χαρακτηρίζουν «σαραβαλιασμένες σακούλες».

Στην ίδια συζήτηση οι βουλευτές αμφισβητούν την πολιτική καριέρα μιας συναδέλφου τους επειδή «φέτος δεν είναι τόσο καυτή».

Στο στόχαστρό τους μπήκε, τέλος, και η υπουργός Πολιτσιμού της Ισλανδίας με έναν εκ των συνομιλητών να λέει ότι «παίζει με τους άνδρες όπως κάνουν συνήθως οι γυναίκες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα