Πρώην βουλευτής παντρεύτηκε την ωραία αστυνομικό του (φωτο)

Πρώην βουλευτής παντρεύτηκε την αστυνομικό του σε χωριό στις Σέρρες. Ο λόγος για τον Αναστάση Μεγαλομύστακα που υπήρξε βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, ενώ πλέον έχει εγκαταλείψει την πολιτική.

Ο Μεγαλομύστακας γνώρισε την αστυνομικό της βουλής, την ωραία Έλενα, όντας βουλευτής, έγινε το κορίτσι του πριν τρία χρόνια, και προχθές παντρεύτηκαν, στον Άγιο Δημήτριο στο Μετόχι Σερρών.

Μάλιστα ο Μεγαλομύστακας έκανε αυτό που κάποτε αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Espresso, πήγε το κορίτσι του στην εκκλησία με άμαξα και άλογα, μιάς και ο ίδιος είναι πρωταθλητής ιππέας.

«Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Εχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη ξανθιά, με καστανά μάτια. Έχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ένιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», μας έλεγε λίγο καιρό πριν ο πρώην βουλευτής.

Στο γάμο, από το πρώην…κόμμα του, βρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του ζευγαριού ο Γιάννης Σαρίδης.

Διαβάστε επίσης