«Προκαλεί η ΚΕΔ με τους ορισμούς της»

Με έντονο προβληματισμό έγινε δεκτός στον Παναθηναϊκό ο ορισμός του διαιτητή Δημητρόπουλου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

«Η ΚΕΔ συνεχίζει να προκαλεί με τους ορισμούς της στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, επιλέγοντας διαιτητή και βοηθούς που συστηματικά αλλοιώνουν αποτελέσματα και παρατηρητή που… δεν βλέπει τίποτα, δεν ακούει τίποτα. Από τη στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μόνο ως «ειδική αποστολή» μπορεί να θεωρηθεί ο ορισμός του συγκεκριμένου «πακέτου» στην Κρήτη…», έλεγαν στον Παναθηναϊκό.

Ο εν λόγω ρέφερι έχει… αμαρτωλό παρελθόν, καθώς φέτος έδωσε ένα… απίστευτο πέναλτι στο Κέρκυρα – Ολυμπιακός, ενώ πέρυσι είχε διαιτητεύσει το αλήστου μνήμης ματς Κυπέλλου, ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Ολυμπιακό. Τότε μάλιστα είχε εκφραστεί η άποψη από την ΚΕΔ να του αφαιρεθεί η σφυρίχτρα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος να ορίζεται σε παιχνίδια.

Οσο για τους βοηθούς που ορίστηκαν, ο Τσολάκης ήταν βοηθός φέτος και στο Πλατανιάς – Παναθηναϊκός, όταν στο 2-2 έκοψε με εντελώς ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μέντες πριν αυτός κάνει το 2-3. Ο έτερος βοηθός Σίπκας ήταν αυτός που την Τετάρτη (11/2) υπέδειξε το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ. Τέλος, ο τέταρτος Γκρούτσης είναι ο κλασικός «δεν βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα» καθώς δεν πρόκειται να επισημάνει κάτι από το ματς, ό,τι και να συμβεί.

Διαβάστε επίσης