Προκαλεί ο Λαγός: Ζητάει 100.000 ευρώ αποζημίωση από την Σακελλαροπούλου

Ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης συνεχίζει τις προκλήσεις, καθώς κρύβεται πίσω από την ασυλία του ως ευρωβουλευτής

Συνεχίζει να προκαλεί ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός, κρυμμένος πάντα πίσω από την ασφάλεια των Βρυξελλών ως ευρωβουλευτής.

Ο απίστευτος Λαγός συγκεκριμένα, με αγωγή που κατέθεσε διά του συνηγόρου του Κωνσταντίνου Πλεύρη στρέφεται κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας και διεκδικεί αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ για «παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας».

Ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, ο οποίος έχει οχυρωθεί πίσω από την ασυλία που του παρέχει το Ευρωκοινοβούλιο, αναφέρει ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου «προσέβαλε, μεταξύ άλλων, το τεκμήριο της αθωότητάς του, την προσωπικότητά του, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού του και με την απαράδεκτη στάση της και τις ακόμα πιο απαράδεκτες δηλώσεις της επηρέασε το Εφετείο στο οποίο θα εκδικαστεί η έφεσή του».

Παράλληλα, επικαλείται και την προηγούμενη ιδιότητα της Προέδρου λέγοντας ότι «Προκαλεί, δε, ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι μια πρώην δικαστικός προέβη σε αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις αλλά και στον σχολιασμό δικαστικής απόφασης, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα