«Πρόκληση ο Παναθηναϊκός»

Ο Εμίρ Μπαϊράμι βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Παρ’ όλο που οι «πράσινοι» δεν εξασφάλισαν αρχικά αδειοδότηση (έχουν δικαίωμα έφεσης), η περίπτωση του Ελβετού ποδοσφαιριστή θα προχωρήσει κανονικά. Ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του στη  «SportDay», χαρακτήρισε πρόκληση και μεγάλη ομάδα το «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαϊράμι:

«Ας πούμε ότι το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μια σοβαρή πρόκληση», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι 22 Μαΐου (σ.σ. χθες) και σήμερα που μιλάμε είμαι παίκτης της Μονακό. Το γαλλικό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Καταλαβαίνετε…».

Στη συνέχει αποκάλυψε ότι μίλησε με τον συμπαίκτη του, Γιώργο Τζαβέλλα. «Το πρωί μίλησα με τον Τζαβέλλα. Ήρθε και μου είπε ‘ξέρεις ότι είσαι πρωτοσέλιδο σε όλες τις ελληνικές εφημερίδες;’. Με αιφνιδίασε. Δεν ρώτησα πολλές πληροφορίες, άλλωστε γνωρίζω από μόνος μου πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό», ανέφερε.

Όσο για την κρίση στην Ελλάδα και το ποδόσφαιρό της τον προβληματίζει, ο 25χρονος άσος απάντησε: «Ποιος λέει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι δυνατό; Στην Ολλανδία όταν έπαιζα ακούγαμε τα ονόματα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και τις θεωρούσαμε πολύ ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι πρόκληση όχι μόνο για μένα, αλλά για κάθε ποδοσφαιριστή στον κόσμο να παίξει σε μια ομάδα με τέτοιο όνομα και κύρος όπως ο Παναθηναϊκός».

Για το αν υπάρχουν άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν: «Τα δικαιώματά μου ανήκουν στην Τβέντε. Αυτή ξέρει αν υπάρχει κάτι επιπλέον. Μη με ρωτάτε πότε θα γνωρίζω για το μέλλον μου. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε. Μπορεί να υπάρχει απόφαση σε λίγες μέρες, μπορεί και σε ένα μήνα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις με ακρίβεια τις εξελίξεις».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τβέντε, αλλά και με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί χωρίς να χρειαστεί οι «πράσινοι» να δώσουν χρήματα στους Ολλανδούς, οι οποίοι όμως έχουν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 35% σε περίπτωση που ο Μπαϊράμι πωληθεί μέσα στον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης