«Πρόκληση ο τελικός»

Ως πρόκληση για την ομάδα του χαρακτήρισε τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Κουρμπέλης, σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε ότι μόνο η κούπα είναι στο μυαλό του ίδιου και των συμπαικτών του κι εξέφρασε την πίστη ότι αν βρεθούν σε καλή μέρα, τότε μπορούν να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη:

«Σαφέστατα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας ο τελικός. Έχουμε δουλέψει για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Θέλουμε το κάτι παραπάνω. Εφόσον είμαστε στον τελικό, θα προσπαθήσουμε να το σηκώσουμε. Μόνο η κούπα είναι στο μυαλό μας. Όλα τα παιδιά θέλουμε να την σηκώσουμε και αν βρεθούμε σε καλή μέρα, πιστεύω πως μπορούμε. Ελπίζω και ο κόσμος να μας σπρώξει όσο το δυνατό περισσότερο με την παρουσία του.

«Είναι ένα παιχνίδι, θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο πιο προσεκτικοί μπορούμε και θα πάμε να χτυπήσουμε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε πως έχουμε πολύ καλή ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα αγωνιστούμε αμυντικά. Ήταν άδικα τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, στο πρώτο δεν μας βοήθησε η τύχη, στο δεύτερο η αποβολή κι ελπίζουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω αυτή την φορά».

Μ.Λ.

Διαβάστε επίσης